Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Richard Bandler´s Guide to transformation

Det här är den andra av de två nya böcker från Richard Bandler. Jag tycker det är en bra bok både för den mer erfarne och den som är relativt ny på NLP.  För den som är ny så  är den enkel att läsa och ta till sig NLP.  Det finns det bra konkreta exempel och med ett appendix med en enklare version av Meta modellen och Milton modellen.  Det finns självhjälps övningar  efter varje kapitel, som är enkla och mycket bra.
Man får en förståelse för att hypnos är något var och en kan göra själv och inget som är farligt på något sätt,  och det  finns scripts med i boken så var och en kan prova på sig själv med hjälp av en MP3.

För den mer erfarne så finns det också en del att läsa, Richard berättar hur han använder Metamodellen idag, vilket skiljer sig lite från ” The Structure of Magic 1 ”  Visual Squash   finns i en ny version.

En kommentar

  1. Skickad Friday, 19 December, 2008, 07:24 | Permalink

    Hej! Undrar var du köpt den boken, för jag försökte desperat att få Akademibokhandeln att beställa hem den, men de hittade ingenting av honom…märkligt nog!

    mvh Eleonor

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching