Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Mindspa

Är något alla borde unna sig att ha en.  Jag köpte min första för ett par år sen, när jag var inne i en extremt stressig period. Jag hade en enorm hjälp av min Minspa då, för hur upp stressad jag än var, så tog den hand om det.  Vare sig jag hade problem koppla av, somna, bli mer fokuserad eller behövde bli mer pigg.  En Minspa bygger på att med hjälp av ett precist utvecklat blinkade ljus och ljudfrekvenser som är helt synkroniserade med våra hjärnvågor vid de önskade tillstånden.Så uppnår man de  olika önskade effekterna för vår hjärna och vårt sinnestillstånd.  

Jag stöter ofta på människor som tror att det är en ovetenskaplig bluff, men faktum är att den har utvecklats under mer än 20 år i nära samarbete med Stanford universitet och Dr Ruth Olhmstad. Idag med  alla möjligheter  som finns att mäta våra hjärnvågor med Pet kamera och EEG.  Så är det väldigt enkelt att få fram fakta vad som fungerar och inte :-)

I höstas kom den sjunde generationen,  som heter Hästens Mindspa. Jag har haft den ett par månader och är väldigt nöjd.  Dels för att den har sex program utvecklade av och med Richard Bandler, vilka är otroligt bra.  Sen finns den första av  Richard Bandlers Neurosonics ” Design Your Destiny ”  med som bonus.Därutöver så är det flera nya program av  Dr Ohlmstad och några rena avslappnings program med havsvågor eller stilla regn. Läs mer om de olika programmens verkan på www.hastens.com

En stor fördel med den har nya är att den är så liten och ändå rymmer 8 gigabyte,och även kan användas som en MP3   Den går enkelt via USB kabel att fylla med eget material. Den  har en liten skärm, så man kan ha med film i den på längre resor.  Glasögonen har vidare utvecklats och har nu fyra  färgers ljus.
Det medföljer även en sovmask att använda på morgonen tillsammans  med programmet ” Morning Boost” för att justera jetlag eller  vår inre  kroppsklocka på vintern. 

En annan fördel är att den laddas via en usb kabel i dator eller en strömkabel och räcker väldigt länge per laddning.

Det jag saknar är den tidigare möjligheten att koppla in en extern ljudkälla för exempelvis olika hypnos CD. Vilket med ljud och Ljusvågor tillsammans med talet  var en fantastisk kombination för snabba resultat.

Varför heter den senaste  HästensMinspa, som för oss är ett känt sängmärke. Hästens VD och personal har gått en hel del NLP utbildningar för Richard Bandler. Hästens ville ha något exklusivt till sina kunder för att ytterligare förhöja sov upplevelsen. Och Richard hade en massa idéer om hur han ville  vidareutveckla Minspan ännu mer.  Vilket ledde till att Hästens har finansierat den här senaste tillsammans med Richard Bandler.

Läs mer om alla forskning och omdömen av kunder genom åren på www.avstim.com där den även går att köpa alla versioner.

 

4 Kommentarer

 1. Skickad Thursday, 12 February, 2009, 04:05 | Permalink

  fascinating and informative, but would be suffering with something more on this topic?

 2. Skickad Monday, 16 February, 2009, 01:48 | Permalink

  Your site doesn’t correctly work in safari browser

 3. Skickad Tuesday, 17 February, 2009, 09:20 | Permalink

  Your are Great. And so is your site! Awesome content. Good job guys! Interesting article, adding it to my favourites!

 4. Skickad Wednesday, 4 March, 2009, 12:22 | Permalink

  I like http://www.annemarielips.se and category this very interesting.
  Best Regards Bachelor

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching