Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Richard Bandlers senaste bok – Get the Life You Want

Get the life you wantGet the Life You Want är en bok fylld med värme och humor. Den innehåller en rad enkla övningar för olika situationer, lite som en kokbok. Några exempel: Komma över sorg destruktiva förhållande, dåliga beslut. Sluta Röka, och komma över fobier och rädslor.

Bli mer förälskad i din närmaste, klara av prov och tester och långa tråkiga middagar.
Hur du tar stora beslut  och tjänar mer pengar och

En kommentar

  1. arhiderrr
    Skickad Saturday, 28 February, 2009, 07:15 | Permalink

    Nice article

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching