Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Nyårs löften

Är  för många ofta något som är jobbigt och tråkigt, inte sällan också någon form av dåligt samvete.Jag ska sluta röka, gå ner i vikt, eller träna mer. Saker som är präktiga  och låter som pekpinnar från våra föräldrar. En av det bättre strategierna för nyårslöften, har jag faktiskt  lärt mig av Ina Jönsson på Rockklassiker. Inas strategi är att göra nya saker som hon verkligen tycker är roligt men som inte blivit av.

 

Vi har bara ett liv här och nu, och vi vet inte hur länge det räcker. Så det är bra mycket bättre att lova sig själv ett bättre liv. Bestäm dig  för att det här året så skall jag ge mig själv tid att göra en sak varje dag som jag tycker är roligt eller mår extra bra av. Och ta bort en sak som jag tycker är tråkig att göra varje dag.

Har du haft alltid haft lust att lära dig att skriva en bok, måla eller sjunga, men låtit bli  tror inte du kan. Oftast har vi fått höra av  för att någon  lärare eller förälder att vi inte kan. Fast alla kan lära sig det mesta som de tycker om att göra, med lite träning och rätt lärare. 

Om man absolut vill börja ett nytt år med att gå ner i vikt eller sluta röka eller något annat som känns jobbigt, så ta hjälp av en mental tränare så blir det så mycket enklare. Det behövs som regel inte mer än en eller två sessioner för att lyckas.

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching