Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

The Rock and Soul experience

Hade jag förmånen att få gå på strax före jul, vilken upplevelse.  Raymond Ahlgren inspirerar  på ett mycket roligt, öppet och ödmjukt sätt om sin resa. Från en tid som offer med ett rätt tomt inre men med massor av fest, mycket yttre skal och status prylar. Det är inga pekpinnar utan bara en rad kloka och tankeväckande berättelser. En förklaring hur killar fungerar som byrålådor som jag inte hade en aning om.  Det hela varvas med underbart häftig rockmusik. Det är ett band som består av tre tjejer och en kille. Musiken är väl vald och bandet har en underbar spelglädje, Eleonor Asp  på sång och bas  var bland det bästa jag sett på länge.  Håll koll på www.trase.se när nästa föreställning är, och under tiden kan du lyssna  på Raymonds Sommar program från i somras på Sveriges Radios  webb sida.

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching