Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Conversations

Boken Conversations av Richard Bandler och Owen Fitzpatric är en sådan där ” must have” som ett par vackra skor eller en ny teknisk pryl.Fast till skillnad från ett par vackra skor eller en ny fantastisk teknisk prylså ger boken ett stort bestående värde för dig själv.
Boken är skriven för alla som vill ha ut de bästa av livet och komma bort från alla de olika begränsningar vi sätter upp för oss själva. Det är en underbar liten bok som har som mål att alla människor på jorden skall uppnå en stor personlig frihet och inre lycka här i livet.

Den är mycket finurligt skriven och tar dig med på en resa genom livets alla frågetecken,den ger svar på alla de olika frågor vi har om allt från hur uppnår vi våra mål,hur finner vi Kärlek, hur hantera sorg till att släppa olika uppfattningar som begränsar oss och framförallt en stor personlig frihet att må bra.

Det finns några mycket bra och enkla övningar som är lätta att ta till sig som ytterligare kommer att förhöja och förenkla  ditt liv. Boken är skriven med stor kärlek oss människor. När jag hade läst boken så hade jag på något sätt förändrats till att känna en otrolig glädje. Till min häpnad  upptäckte jag dessutom när jag borstade tänderna, min lilla  bekymmers rynka mellan ögonen hade helt försvunnit. Den här boken kommer jag att återvända till många gånger som en kär gammal vän för råd, stöd och glädje. Det är en bok som borde ges till alla skolbarn, alla föräldrar, din bästa vän och din allra kärast

 

3 Kommentarer

  1. Skickad Tuesday, 11 August, 2009, 03:43 | Permalink

    Interesting and informative. But will you write about this one more?

  2. Skickad Tuesday, 18 August, 2009, 06:57 | Permalink

    Hmm… I read blogs on a similar topic, but i never visited your blog. I added it to favorites and i’ll be your constant reader.

  3. Skickad Saturday, 22 August, 2009, 05:56 | Permalink

    Very interesting and amusing subject. I read with great pleasure.

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching