Warning: include(/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/usr/var/www/annemarielips.se/public_html/inc_header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/annemarielips.se/public_html/nlp-blog/wp-content/themes/ampe/header.php on line 23

Anne Marie Lips NLP Blog

Tron om att vi måste vara perfekta

Igår var det en artikel om att var femte barn lever med föräldrar som har alkoholproblem. Barnen ber inte om hjälp för att de tror att det är bara i deras familj problemen finns. Vilket gör att barn far ännu mer illa än de redan gör, för att de saknar hjälp och stöd.

Lite så är det nog så med oss vuxna också, allt det vi inte är nöjda med  talar vi inte om. För vi tror att alla andra är så perfekta. Det är lite synd för ingen är perfekt och när vi vågar tala med andra så upptäcker vi att alla har olika saker de vill förbättra, och då får vi plötsligt helt nya perspektiv.

Om du skulle läsa en bok där det på varje ny sida stod, allt är som vanligt och allt är bara bra. Den skulle inte vara så spännande, och knappast något du skulle läsa klart. Lite så är det med livet också, det skulle inte vara särskilt roligt  eller utvecklande om allt var likadant varje dag.

Från det vi är små så lär vi oss nya saker hela tiden, och sen plötsligt inträder en dag där vi förväntas vara helt klara.  Men allt runt omkring oss, datorer, telefoner, bilar, flyg, båtar, hus och alla dessa nya olika tekniska apparater förbättras och utvecklas hela tiden.

Tänk om vi skulle förstå att de olika små saker vi vill förbättra är precis som på vilken annan ny produkt som helst, det finns alltid små buggar när de är nya och dessa slipas bort i olika uppgraderingar av programvaran.

Vad skulle du vilja slipa bort eller uppgradera i ditt liv?

En kommentar

  1. arhiderrr
    Skickad Saturday, 28 February, 2009, 06:17 | Permalink

    Nice article

Skriv en kommentar

Your email is never shared. Behövda fält är markerade med *

*
*

NLP logos
NLP Coaching